На чиєму боці ви у «справі Насірова»? Опитування

На чиєму боці ви у «справі Насірова»? Опитування

Кого підтримуєте ви: НАБУ чи главу фіскалів?

Співробітники Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вручили підозру голові Державної фіскальної служби Роману Насірову у скоєнні кримінального правопорушення.

У цей час сам Насіров перебував у лікарні «Феофанія» – у нього діагностували інфаркт міокарда. Разом з тим глава НАБУ переконаний, що Насіров симулює інфаркт і обіцяє «діяти відповідно до закону», якщо буде виявлено фальсифікації з боку лікарів.

Перед тим, як прийти з підозрою до Насірова у лікарню, детективи НАБУ провели обшуки за місцем роботи і проживання Насірова. Обшуки відбулися у рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Адвокати Насірова вважають, що його затримання і повідомлення про підозру відбулися незаконно. Однак Ситник наголошує, що всі дії детективів та прокурорів були законні.

На час слідства Кабмін усунув Насірова з посади. Виконуватиме обов'язки голови ДФС Мирослав Продан.

Читайте також матеріали «Главкома» «Як соцмережі жартували зі спроби НАБУ затримати Насірова. Добірка фотожаб» та «Нічні пригоди пацієнта Насірова. Реакція соцмереж та перші версії»

Про те, на чиєму боці ви у «справі Насірова» – глави ДФС чи НАБУ – можна висловитись, взявши участь в опитуванні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: