У двох іноземців, які прибули в Україну на теплоході, виявили підвищену температуру

Прикордонники зафіксували два випадки підвищеної температури у двох іноземців 

Фото з відкритих джерел

Двоє іноземців з підвищеною температурою залишаються на борту судна

Минулої доби, 10 березня, прикордонники перевірили температуру у 109 084 осіб. Зафіксовано два випадки підвищеної температури у двох іноземців – членів суднокоманди теплохода, який прибув в Україну для завантаження.

Лікарі продовжують спостереження за вказаними особами, які залишаються на борту судна, – повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Загалом, від 25 лютого цього року, перевірено вже понад 1,5 млн громадян. В результаті, виявлено 34 особи з підвищеною температурою, 10 з них ізольовано. Наразі лише у однієї особи підтверджено коронавірус Covid-19», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники проводять температурний скринінг для запобігання розповсюдженню на територію України коронавірусу Covid-19.

Нагадаємо, з 12 березня у Києві запроваджується план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня.

У Польщі масово зачиняються школи та університети через коронавірус. Міністр науки та вищої освіти з прем’єр-міністром та кількома іншими міністрами Ярослав Говін заявив, що міністерство розглядає можливість тимчасового припинення занять у університетах. Ректори Вроцлавських університетів вирішили скасувати всі заняття через загрозу поширення корона вірусу.

У Німеччині скасовують культурні заходи у великих державних театрах, оперних і концертних залах. Фольсбюне і Deutsches Theater Berlin тимчасово призупинили роботу.

У міністерки охорони здоров’я Великої Британії та депутатки-консерваторки Надін Дорріс виявили китайський коронавірус.

Уряд сьогодні може ввести карантин у навчальних закладах на всій території України.

Сьогодні, 11 березня, виявили 24 нові випадки інфікування коронавірусом COVID-2019 в Австрії. Загальна кількість хворих у країні сягнула 206 осіб.