Посол Залужний показав нове фото з дружиною

Залужний опублікував миле селфі з дружиною
фото: Валерій Залужний / Facebook

Українці із захопленням відреагували на фото Залужних

Ексголовнокомандувач ЗСУ та посол України у Великій Британії Валерій Залужний оприлюднив фото зі своєю дружиною Оленою. Відповідну світлину генерал опублікував у Facebook.

Подружжя зробило селфі, щиро усміхаючись. Українці з захопленням відреагували на фото Залужних. Коментарі під публікацією сповнені слів підтримки та теплих побажань.

Зазначимо, дружина Валерія Залужного Олена поруч із ним вже понад 20 років. Подружжя виховує двох доньок. Старша донька Валерія Залужного служить, а молодша вчиться у медінституті.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Валерія Залужного Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський звільнив генерала Валерія Залужного з військової служби за станом здоров’я, але залишив привілей носити форму. Про це йдеться в Указі № 309/2024, який оприлюднив Офіс Президента.

8 травня ексголовнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і українська поетеса та письменниця Ліна Костенко отримали звання «Почесного громадянина міста Києва». Кличко наголосив, що вручив відзнаки Ліні Костенко та Валерію Залужному вдома у Ліни Василівни.

Як повідомлялося, зробили почесним громадянином столиці Залужного за заслуги у захисті суверенітету України та у відсічі російській збройної агресії під час оборони столиці. Також у проєкті рішення зазначається, що Залужний «користується загальною повагою та авторитетом у територіальної громади Києва».

Читайте також: