Ломаченко побив ганця і здобув титул Інтерконтинентального чемпіона WBO

Василь Ломаченко впевнено переміг Річарда Коммі
фото з відкритих джерел

Українець здобув перемогу над Коммі рішенням суддів

Василь Ломаченко провів черговий поєдинок. У нью-йоркському «Медісон-сквер-гарден» він впевнено переміг ганця Річарда Коммі. Бій тривав усі 12 раундів. Перевагу українця засвідчили всі судді. Супернику віддали лише перший раунд. Решта 11-ть залишилися за Ломаченком.

Бій за звання Інтерконтинентального чемпіона WBO боксери розпочали обережно. Коммі мав перевагу в довжині рук і попервах уміло тримав українця на дистанції. Спочатку в нього проходили удари по корпусу, завдяки чому за ним і залишився початок поєдинку. Проте вже в другому раунді Ломаченко кілька разів влучив у голову і розставив акценти в сутичці. Ганцю залишалося оборонятися, що він і робив решту поєдинку.

В сьомому раунді українець провів чудову комбінацію, результатом якої став нокдаун. Рефері відкрив Коммі рахунок, але дозволив йому продовжити бій. Василь побіг добивати, але не встиг до гонгу на перерву.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Втім, Річард хоч і зібрав останні сили, але гідний опір чинити вже не міг. Ломаченко вправно комбінував і впевнено довів справу до перемоги. Оцінки суддів: 117–110, 119–108, 119–108.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Тепер Ломаченко має шанс знову побитися за титул. Теофімо Лопес, який відібрав у Василя титули, не давав Ломаченку реванш, сам позбувся поясів, поступившись Джорджу Камбососу. Останній вже висловився, що не проти провести сутичку з українцем, проте вона має відбутися в Австралії.

Ломаченко, нагадаємо, у червні повернувся на ринг після поразки від Теофімо Лопеса та виграв технічним нокаутом у Масаєші Накатані.

Докладніше: Ломаченко – Коммі: онлайн-трансляція бою.

Раніше Усик приїхав підтримати Ломаченка в шапці-вушанці. В мережі переполох (фото).