Ломаченко – Коммі: онлайн-трансляція бою

Ломаченко – Коммі: онлайн-трансляція бою
фото з відкритих джерел

Українець підбирається до титульного поєдинку

Василь Ломаченко в ніч з на неділю, 12 грудня, зустрінеться в рингу з іншим колишнім чемпіоном світу у легкій вазі ганійцем Річардом Коммі.

34-річний Коммі – колишній чемпіон світу за версією IBF. На його рахунку 30 перемог, 27 з яких – нокаутом. Зазначимо, що в андеркарді поєдинку битиметься онук Мухаммеда Алі.

Ганець трохи вище українця, на 3 см, але основна його перевага в розмаху рук – 180 см проти 166 см.

В разі перемоги Ломаченко має шанс знову побитися за титул. Теофімо Лопес, який відібрав у Василя титули, не давав Ломаченку реванш, але сам позбувся поясів, поступившись Джорджу Камбососу. Останній вже висловився, що не проти провести сутичку з українцем, проте вона має відбутися в Австралії.

Ломаченко у червні повернувся на ринг після поразки від Теофімо Лопеса та виграв технічним нокаутом у Масаєші Накатані. Коммі у 2021-му провів бій проти Джексона Марінза, вигравши його нокаутом у 6-му раунді.

Дванадцятий раунд. Річард намагається атакувати. Його стримують акцентовані удари Ломаченка. Коммі тримається з останніх сил. Гонг. Усе. Вітають українця з перемогою. Він - інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO.

Одинадцятий раунд. Василь розрядив серією ударів. Коммі відповів, але не дуже впевнено. Остання перерва.

Десятий раунд. Перехрестився Ломаченко. Черговий раунд за ним. Перевага Василя за раундами 9:1. Коммі врятує лише нокаут.

Дев'ятий раунд. Коммі тримає удар. Намагається контратакувати. Сенсу від цього небагато.

Восьмий раунд. Не може Річард чинити спротив. Його голова іноді перетворюється на тренувальну "грушу".

Сьомий раунд. Час вже потужніше Василю включатися. Котировки букмекерів віддають перевагу українцю - коефіцієнт на його перемогу - 1,03. Впав Коммі. Бій продовжено. Ганець клінчує. Чекає перерви.

Шостий раунд. Пропустив кілька ударів Ломаченко. Але й відповів.

П'ятий раунд. Батько Ломаченка пояснює Василю, як бити Коммі. Адже цей раунд переваги українцю не дав.

Четвертий раунд. Перевага Василя стала відчутною. Проходять його удари в голову.

Третій раунд. Пів трихвилинки пройшли в клінчі. Василь ще одного разу хитнув Річарда.

Другий раунд. Складно Василю. В Річарда довші руки і він уміло тримає українця на дистанції. Одного разу Ломаченко дістав прямим лівим.

Перший раунд. Обережно розпочали боксери. Коммі спробував перевірити Василя ударами по корпусу.

Суперники вже в рингу.

Відбувся останній перед боєм Ломаченка поєдинок андеркарда. Джанет Андерсон нокаутував Олександра Тесленка - українця, який наразі представляє Канаду.

Підтягнувся Тайсон Ф'юрі. Виступає в ролі шоумена. Говорить щось приємне Бобу Аруму. Заспівав пісню Happy Birthday. Промоутеру виповнилося 90 років.

Останні приготування.

Ломаченка приїхав підтримати чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик. Уболівальників здивувала шапка, в якій він гуляв Нью-Йорком.

266470897_453301139487229_8973215282823383757_n_01

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: