Київське метро повністю відновило рух червоною лінією (оновлено)

Росіяни ракетою влучили в київську лікарню «Охматдит»
фото: Михайло Глуховський, glavcom.ua

У зв'язку з масованим ракетним обстрілом Києва рух поїздів червоної лінії метро було тимчасово обмежено

У зв'язку з масованим ракетним обстрілом Києва 8 липня, рух поїздів червоної лінії метро було тимчасово обмежено. Станом на 16:14 рух поїздів червоною лінією відновлений у звичайному режимі. Усі станції наземної ділянки відкриті для пасажирських перевезень, повідомляє КМДА.

«Обстеження відкритої ділянки червоної лінії метро завершено. Виявлені й вилучені небезпечні для руху поїздів предмети, що зʼявились на коліях внаслідок ракетних обстрілів», – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, з міркувань безпеки та для проведення повного обстеження відкритої ділянки колії, потяги курсували лише підземною частиною маршруту – від станції «Академмістечко» до станції «Арсенальна». Рух наземною ділянкою від станції «Дніпро» до станції «Лісова» було тимчасово призупинено.

Нагадаємо, у понеділок, 8 липня, армія РФ атакувала Київ ракетами. У  столиці спрацювали сили ППО. Внаслідок ракетного удару по місту зафіксовано падіння уламків. 

Також стало відомо, що Росія обстріляла дитячу лікарню «Охматдит» у Києві.

Тим часом російські пропагандистські канали поширюють фейкові новини про нібито успішні удари по військових об'єктах, зокрема по складу на київському заводі «Артем».

Як стало відомо згодом, у Києві внаслідок удару загинуло 17 людей. Кількість постраждалих у Києві збільшилася до 96 людей.

Крім того, у Дніпровському районі зафіксовано падіння уламків на медичний центр.

Читайте також: