Партія Медведчука-Рабіновича стверджує, що її головний офіс – це 5 квадратних метрів

Представники партії  «За життя» Євген Мураєв, Нестор Шуфрич та Вадим Рабінович

Головний офіс «За життя» орендує в асоціації «Українсько-Ізраїльська торгова палата»

Центр «Ейдос» оприлюднив аудит фінансового звіту партії «За життя» за 2017 рік. Нагадаємо, ця партія подала до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) річний фінансовий звіт, який містить інформацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Згідно зі звітом, із власного майна партія володіє лише інтернет-сторінкою, решта пожитків цієї політичної сили або в оренді, або хтось із спонсорів надає офіси для користування безкоштовно.

Головний офіс «За життя» – це п'ять квадратних метрів у Києві на вулиці Мечнікова 14/1, який партійці орендують в асоціації «Українсько-Ізраїльська торгова палата». За цією ж адресою і на тих же п'яти площі розміщуються і обидва київських осередки партії: міський та обласний. Найбільші офіси партії розташовані в Закарпатській () та Полтавській () областях.

Загалом по всій країні політична сила розміщується в офісах загальною площею

Крім офісних приміщень, партія минулого року орендувала спеціальний вантажний фургон «Урал» 1988 року. Авто використовувалось для підвезення партійних прапорів та апаратури на різноманітних мітингах.

Детальніше читайте у матеріалі: Партія «За життя». За чий кошт такий бенкет?

Нагадаємо, тільки в Києві Опозиційний блок винаймав до певного часу офісне приміщення площею більше 10 тис. кв. м.

Читайте також: