Вадим Денисенко Журналіст, бізнесмен

Про агресивну зрадофілію, яка є породженням популізму

Невже не ясно, що підняти економіку після такого падіння можна лише за кілька років, а не за кілька днів?

Зараз стало дуже модних говорити наступну тезу: не треба нам розповідати про будівництво доріг, підняття пенсій чи зарплат. Скажіть краще про те, скільки ви створили робочих місць. І взагалі, потрібно займатися розвитком економіки, а не відкривати школи чи садочки. Це говорить опозиція, журналісти, ЛОМи і т.д. Люди на це хлопають і в соцмережах всі перепощують.

Ну невже треба бути нобелівський лауреатом, щоб зрозуміти, що будівництво доріг - це якраз і є створення нових робочих місць?

Невже так тяжко зрозуміти, що підняття зарплат та пенсій - це запуск внутрішнього ринку споживання, що в свою чергу створює нові робочі місця?

Невже тяжко зрозуміти, що без розвитку інфраструктури ми не зможемо запустити економіку?

І нарешті найскладніше. Невже не ясно, що підняти економіку після такого падіння можна лише за кілька років, а не за кілька днів? І зараз це підняття почалося.

Популізм породжує примітивізм. Примітивізм породжує агресію або зрадофілію. Але у нас народилася нова форма - агресивна зрадофілія. Нелогічна неаргументована, але агресивна. В собачих боях ніколи не народжується істина. І ніколи не знаходиться суспільний консенсус.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: