Діти в Сумах постраждали від вибуху пороху, з яким гралися

Діти в Сумах постраждали від вибуху пороху, з яким гралися

Хлопчик з дозволу батька і в його присутності заради розваги підпалив мисливський порох, внаслідок чого і стався вибух

У Сумах від вибуху мисливського пороху постраждало двоє дітей і їхній батько. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Нацполіції в п'ятницю, 8 червня.

 У важкому стані з опіками різного ступеня тяжкості в лікарню було госпіталізовано 10-річного хлопчика разом з 10-місячною сестричкою, а також їх батько.

 «Поліцейські встановили, що 10-річний хлопчик з дозволу батька і в його присутності, а також у присутності своєї 10-місячної сестрички заради розваги підпалив мисливський порох, внаслідок чого і стався вибух. Зараз діти у вкрай важкому стані знаходяться в реанімаційному відділенні Сумської обласної дитячої клінічної лікарні. А їх 41-річний батько знаходиться в опіковому відділенні», - йдеться в повідомленні.

Як пояснив поліції батько постраждалих дітей, банку з мисливським бездимним порохом Сокіл виробництва СРСР знайшов у сусідній нежитловій і відкритій квартирі його син. Після чого він дозволив підпалити хлопцеві порох, в результаті чого і стався вибух.

У свою чергу, поліцейські знайшли в цій квартирі ще три банки пороху і коробку з капсюлями.

За цим фактом поліція порушила кримінальну справу за статтею про недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів (ст. 264 КК України).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: