Гучне вбивство на Закарпатті: 14-річний підозрюваний зліг до лікарні

Гучне вбивство на Закарпатті: 14-річний підозрюваний зліг до лікарні
Лікарі в Ужгородській лікарні

Школяр, що підозрюється у вбивстві свого товариша, пожалівся на болі у животі

Підозрюваний у вбивстві 15-річного юнака на Закарпатті пожалівся на болі внизу живота і його доставили у лікарню, де він досі перебуває. Про це повідомляє місцевий телеканал Sirius з посиланням на джерела.

За даними телеканалу, підлітка помістили до дитячої хірургії Ужгородської міської лікарні. Адвокат потерпілої сторони Василь Мишинчук сподівається, що попри нездужання підозрюваний буде доставлений на наступне засідання суду у понеділок, 23 квітня. Окрім того, юрист дивується позиції правоохоронців щодо іншого учасника подій.

«Дуже дивно, що не пред’явлена підозра іншому учаснику події, який в той час знаходився (під час убивства – ред.), він утік звідти … Тобто він не біг по вулиці, нікому не повідомляв, що там щось сталося, ні до кого не біг по допомогу … Чому йому не пред’явлена підозра?»

Телеканал поширив світлини з соціальних мереж підозрюваного та його «ймовірного спільника», на яких ті позують з автоматами та ножем. Фото були видалені з профілю підлітків у ніч після вбивства.

Нагадаємо, у середу ввечері, 18 квітня, близько 500 мешканців Нижньої Апші, що на Тячівщині, майже вісім годин блокували трасу «Мукачево – Рогатин». Селяни були обурені тим, що хлопець, котрий жорстоко вбив свого однолітка гуляє селом, незважаючи на те, що знаходиться під домашнім арештом.

Люди вимагають ізолювати від суспільства 14-річного вбивцю, якому нещодавно суд пом’якшив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: