Поліція вилучила 140 кг бурштину у Рівному

Поліція вилучила 140 кг бурштину у Рівному
Вилучений бурштин
Фото: rv.npu.gov.ua

Вартість вилученого складає близько 1 мільйона гривень

У Рівному поліція вилучила майже 140 кг бурштину, його вартість складає близько мільйона гривень. Про це інформує департамент захисту економіки Національної поліції.

За його даними, під час проведення заходів із протидії нелегальному видобутку бурштину-сирцю правоохоронці встановили місце зберігання незаконно видобутого бурштину-сирцю. Склад знаходився в одному з гаражних кооперативів у м. Рівне.

6 березня оперативники управління захисту економіки у Рівненській області Нацполіції та слідчі Рівненського відділу поліції за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури провели санкціоновані обшуки.

Поліцейські вилучили 138 кг як обробленого, так і необробленого «сонячного» каміння різної фракції. За попередніми даними вартість дорогоцінного каміння становить майже мільйон гривень.

Проводяться подальші заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності з незаконного видобутку бурштину-сирцю.

В операції брали участь працівники обласного управління захисту економіки, слідчого відділу Рівненського відділу поліції та Рівненської місцевої прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: