У Черкасах підірвали автомобіль бізнесмена. ЗМІ повідомили про смерть постраждалого

У Черкасах підірвали автомобіль бізнесмена. ЗМІ повідомили про смерть постраждалого
Пошкоджений автомобіль
Фото поліції

За даними ЗМІ, водій помер від втрати крові

Поліція встановлює обставини вибуху автомобіля в Черкасах. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

За його даними, сьогодні близько 7 години ранку до поліції надійшло повідомлення, що в одному з районів міста Черкаси вибухнув автомобіль марки «Мерседес».

Внаслідок вибуху постраждав водій автомобіля. Чоловіка доставлено до лікарні.

На місці працюють слідчі, оперативники та вибухотехніки. Причина вибуху встановлюється. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Разом з тим, видання «Про все» з посиланням на джерела повідомило про смерть водія та назвало його особу. За його даними, водій автомобіля «Мерседес», який вибухнув сьогодні у Черкасах, помер не приходячи до тями від значної втрати крові.

За попередньою інформацією, у салон автомобіля було закладено саморобний вибуховий пристрій. За неофіційними даними власних джерел, за кермом автомобіля був 69-річний Анатолій Скоромний -директор ТЦ Транзит.

Крім цього, потерпілий очолював правління регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців в Черкаській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: