В Івано-Франківській області п’яний водій збив двох поліцейських

В Івано-Франківській області п’яний водій збив двох поліцейських

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння наїхав на правоохоронців і втік

У селі Старий Лисець Тисменицького району (Івано-Франківської області) водій, який порушив правила дорожнього руху, збив двох поліцейських і розбив їхню машину. Після цього він утік, незважаючи на те, що по ньому був відкритий вогонь. Про це повідомляє місцеве управління Нацполіції.

Як повідомляється, інцидент стався напередодні увечері. Водій автомобіля марки Opel Vectra з номерними знаками польської реєстрації керував машиною в стані алкогольного сп'яніння.

Поліцейській помітили чоловіка в селі Старий Лисець Тисменицького району. В результаті вони зупинили порушника, а коли один з інспекторів підійшов до нього і попросив вимкнути двигун і заглушити мотор, той почав рух автомобілем заднім ходом, намагаючись втекти з місця події. Порушник наїхав на двох правоохоронців, завдавши їм тілесні ушкодження, а також протаранив службовий автомобіль.

Один з поліцейських намагався пострілами зупинити чоловіка, однак тому вдалося втекти. Його автомобіль згодом знайшли залишеним в лісі. Поліція вже визначила особа порушника. Його оголосили в розшук.

За фактом порушили кримінальну справу за статтею про опір працівникові правоохоронного органу (ч.2. Ст. 342 КК України).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на київській площі Слави водій легковика Mercedes збив патрульного Національної поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: