Викрадення дитини у Києві: момент затримання зловмисниці потрапив на відео

Викрадення дитини у Києві: момент затримання зловмисниці потрапив на відео

Затримання пройшло на території пилорами

Начальник поліції м. Києва Андрій Крищенко оприлюднив відео затримання зловмисниці, яку підозрюють у викраденні немовляти в Оболонському районі у Києві.

На ньому видно, що затримання проходить на території пилорами. Раніше поліція повідомила, що воно відбулося у селі Новосілки Вишгородського району.

Як повідомив заступник начальника Оболонського управління поліції Олег Алешко, прибувши на місце, правоохоронці оцінили обстановку та оглянули територію.

«Спочатку ми помітили співмешканця підозрюваної і затримали його. Він розказав, де знаходиться дитинка і сама жінка. Тоді ми оточили територію і у момент, коли вона вийшла з вагончика, затримали її. Зайшли в приміщення, побачили, що з дитиною все добре, викликали «швидку» і слідчо-оперативну групу для документування події», - розповів він.

Момент затримання зловмисниці потрапив на відео.

Нагадаємо, у п'ятницю о 17:20 в дитячому садочку на пр. Оболонському у Києві викрали двомісячну дівчинку, поки тато забирав старшу доньку.

Одразу після викрадення у поліції підозрювали у вчиненні злочину 30-річного чоловіка. Правоохоронці навіть оприлюднили його прикмети, але пізніше стало відомо, що підозрюваною є жінка. Були оприлюднені її прикмети.

У мережі також було опубліковано відео викрадення дитини, на якому досить добре було видно викрадачку.

У суботу, 21 жовтня, викрадачку було затримано. Пізніше стало відомо, що за підозрою у скоєнні злочину було затримано і її співмешканця.

Поліція заявила, що перевірить інформацію щодо того, що жінка, яка підозрюється у викраденні немовля у Києві, викинула власну народжену дитину на смітник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: