«Тріумфальна арка» у Києві. «Дикий театр» готує прем'єру за легендарним романом Ремарка

«Тріумфальна арка» у Києві. «Дикий театр» готує прем'єру за легендарним романом Ремарка
Головні ролі у виставі зіграють актриса Молодого театру Вікторія Ромашко  і актор Нового театру на Печерську - Руслан Сокольник

Під час вистави творці збираються задіяти весь простір Малої зали

Незалежний театр «Дикий театр» покаже виставу  «Тріумфальна арка» за романом Еріха Марії Ремарка 1 лютого та 1-2 березня. Про це повідомляє команда театру.

Режисером «Тріумфальної арки» стала Анна Огій, яка отримала «Київську пектораль» у номінації «Кращий режисерський дебют» за виставу «Холодна м'ята» у «Малому театрі». Це буде її друга режисерська робота.

За словами Анни Огній, тексти Ремарка сьогодні звучать актуально і гостро.

«У нашому задумі глядачі занурюються в дію і стають її співучасниками, а провідником для них стає головний герой. Він робить усвідомлений вибір і отримує те, про що думає і те, чого боїться найбільше. Йому доведеться зустрітись зі смертю, щоб прийняти свою темну сторону і впустити в життя віру, любов і гармонію. Глядачі проходять шлях болю і очищення разом з ним», - говорить режисер.

Головні ролі у виставі зіграють актриса Молодого театру Вікторія Ромашко  і актор Нового театру на Печерську - Руслан Сокольник.

Перші покази пройдуть на у «Малій опері».

Події найтрагічнішого роману 20 століття будуть відбуватися не лише на сцені. Творці збираються задіяти весь простір «Малої опери» і вже з першого кроку глядач потрапить в атмосферу вистави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: