У львівській лікарні п’ятеро хворих на коронавірус перебувають у дуже важкому стані

У львівській лікарні п’ятеро хворих на коронавірус перебувають у дуже важкому стані

В інфекційній  лікарні Львова п’ятеро хворих на коронавірус - у важкому стані 

Фото: Роман Балух (ЛМР)

На Львівщині підтверджено 12 випадків інфікування коронавірусом

У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні на госпіталізації перебуває 38 осіб, з них п’ятеро хворих перебувають у тяжкому стані, одну людину підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«У нашій інфекційній лікарні зараз із 38 хворих, які там перебуваються, п’ятеро – у дуже важкому стані. Один вже підключений до апарату ШВЛ. Статистика смертності зростає по Україні з кожним днем. Люди дуже часто безпечні, вони не звертають належної уваги. Ми масово тестуємо всіх наших працівників комунальних та соціальних служб. Вчора, до прикладу, тестували ринок «Шувар». Спершу ми виявляємо людей, які мають підозру, потім робимо додаткові тести», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер Львова зазначив, що в Польщі взагалі штрафують на 5 тис. злотих, якщо дитина до 18 років виходить з дому без батьків і забороняється більше 2-ох людей разом ходити.

«Якщо подивитись на статистику по Італії, то 10% людей, що захворіли на коронавірус – померли. Те, що відбувається в Німеччині, Франції – це близько до нас. А ми думаємо, що воно нас омине. Насправді ми зараз лише на старті, в нас очікується пік якраз на Великодні свята», – сказав Садовий.

Станом на 08.00 2 квітня на Львівщині підтверджено 12 випадків інфікування коронавірусом, одна людина одужала.

Нагадаємо, за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ України та обласних лабораторних центрів станом на ранок 2 квітня загалом підтверджено 804 випадки COVID-19 в Україні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: