У Збройних Силах України виявили новий випадок коронавірусу

У Збройних Силах України виявили новий випадок коронавірусу

За добу в ЗСУ було виявлено один новий випадок захворювання

За період пандемії в ЗСУ одужали 49 осіб

У Збройних силах України станом на 6 травня на Covid-19 хворіє 30 осіб. За добу було виявлено один новий випадок захворювання.

Про це повідомляє командування Медичних сил Збройних сил України.

«За минулу добу зареєстровано один  новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Військовослужбовець (Одеська область) лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнта задовільний, симптоми захворювання відсутні», – йдеться у повідомленні

Загалом у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу Covid-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіє 30 осіб. За період пандемії в ЗСУ одужали 49 осіб, двоє померли.

Згідно з повідомленням, на ізоляції, в тому числі самоізоляції, на сьогодні перебуває 257 осіб. Кількість особового складу у якого закінчується ізоляція у найближчих 3 доби – 97 осіб.

Нагадаємо, станом на 9:00 6 травня в Україні зафіксовано 487 нових випадків коронавірусу, це на 121 випадок більше, ніж учора (366).

Загалом 6 травня в Україні 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: