Депутат Житомирської обласної ради вчинив спробу самогубства

Депутат Житомирської обласної ради вчинив спробу самогубства

Перед вистрілом, він подзвонив матері і вибачився за все

Депутат Житомирської обласної ради вранці 7 березня вистрелив собі у груди. Про це повідомляє поліція області, не уточнюючи ім'я постраждалого. Як повідомляє місцеве видання Житомир.info, потерпілим виявився депутат від партії УКРОП Сергій Грищенко.

«Уранці 7 березня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з вогнепальним пораненням 42-річного жителя міста Коростеня. Попередньо з’ясовано, що чоловік намагався покінчити життя самогубством, сповістивши про свої наміри рідних», – йдеться у повідомленні поліції. 

Як дізнались правоохоронці, близько четвертої ранку чоловік зателефонував своїй матері і повідомив, що хоче вкоротити собі віку. Через дві години його шпиталізували з вогнепальним пораненням грудної клітини.

«Попередньо, чоловік вистрелив у себе із власного зареєстрованого карабіна. Нині лікарі рятують його життя у медичному закладі», – додали у поліції. 

Поліція проведе розслідування.

.jpg

Грищенко на передньому плані

Видання Житомир.info повідомляє, що начальник ГУ Нацполіції В’ячеслав Печененко на сесії облради 7 березня розповів, що депутат вистрелив у себе з зареєстрованого карабіна «Сайгак».

«Біля 4 години ночі він подзвонив до матері, повідомив, щоб вона його вибачила за все, попрощався і відключив телефон. Мати відправила до нього свого другого сина, який вже побачив його з пораненням. Чоловік був доставлений до лікарні, йому вже зробили операцію, він при свідомості», – розповів Печененко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: