Львів засипало градом: пошкоджено автівки і електромережі

Львів засипало градом: пошкоджено автівки і електромережі

Через негоду в різних районах міста падали гілки дерев. Були пошкоджені лінії електропередачі і автомобілі

Потужна гроза з градом пройшла в понеділок, 4 червня, у Львові. У місті пошкоджені дерева, автомобілі й лінії електропередачі, повідомляють Українські новини.

«Є інформація про падіння гілок у районі Цитаделі, але там не пошкоджено жодного об'єкта. Не впоралися з кількістю води два дощоприймачі в Личаківському районі. Зараз комунальні служби їх розчищають. Є інформація про падіння гілок на вул. Клепарівській. Зараз там утруднений рух. Працюють відповідні служби. Опалими гілками були пошкоджені машини і лінії електропередачі ЛКП Львівсвітло. Також попадало гілля на вул. Ярошенка, там пошкоджень немає», - розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

На гарячій лінії міста уточнили, що на вул. Клепарівській, 13, від падіння гілок дерев пошкоджені три автомобілі, а також лінії електропередачі.

За інформацією голови Личаківської районної адміністрації Івана Лозинського, на вул. Левицького з кількістю води не впоралися дощоприймачі. Комунальні служби їх зараз чистять.

Жителі міста в соцмережах публікують відео з наслідками негоди:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: