Місія ОБСЄ виявила два десятки «Градів» біля окупованого Луганська

Місія ОБСЄ виявила два десятки «Градів» біля окупованого Луганська

Установки БМ-21 «Град», фото ілюстративне

На південному заході від Луганська спостерігачі зафіксували 22 реактивні системи залпового вогню

Спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували поблизу окупованих Єнакієвого і Луганська важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями і зосереджене за межами визначених місць зберігання.

Про це повідомили у прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил із посиланням на дані місії ОБСЄ.

За даними місії, 10 січня безпілотник зафіксував на північному сході від Донецька озброєння, яке належить сепаратистам. Зокрема, неподалік від Софіївки було виявлено три самохідні гаубиці (2С1 Гвоздика, 122 мм), 5 танків (три T-72 і два T-64), а також одну протитанкову гармату (МТ-12 Рапіра, 100 мм).

11 січня на південному заході від Луганська біля Кришталевого (колишній Красний Луч) спостерігачі зафіксували 22 реактивні системи залпового вогню (БМ-21 Град, 122 мм).

Крім того, 11 січня спостерігачі вкотре зазначили, що в Луганській області у бойовиків у місцях постійного зберігання важкого озброєння досі не вистачає 17 самохідних гаубиць.

Нагадаємо, у п’ятницю, 11 січня, збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі обстріляли БПЛА спостерігачів місії ОБСЄ, які перебували на околиці Попасної.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: