Місія ОБСЄ зафіксувала в Донецьку російський ракетний комплекс «Стріла»

Місія ОБСЄ зафіксувала в Донецьку російський ракетний комплекс «Стріла»

Військова техніка з боку збройних формувань РФ розміщуються з порушенням лінії відведення важкого озброєння

Російсько-окупаційні війська розмістили з порушенням лінії відведення важкого озброєння зенітно-ракетний комплекс «Стріла» в Донецьку та один танк поблизу селища Софіївка на північному сході від Донецька. А поблизу селища Біле, що на Луганщині – гаубиці та 29 танків.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС з посланням на українську сторону СЦКК.

«За даними звіту СММ ОБСЄ..., озброєння та військова техніка з боку збройних формувань Російської Федерації розміщуються з порушенням лінії відведення важкого озброєння. Це, насамперед, зенітні ракетні комплекси, самохідні та буксирувані артилерійські установки, танки», – зазначається в повідомленні.

Так, спостерігачі місії зафіксували один зенітно-ракетний комплекс (9К35 «Стріла-10») у Донецьку та один танк невстановленого типу поблизу селища Софіївка на північному сході від Донецька.

Крім того, напередодні поблизу селища Біле безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував дві самохідні гаубиці (2С1 «Гвоздика», 122 мм) та чотири буксирувані гаубиці (Д-30 «Жаба», 122 мм).

Також поблизу Білого за доступними СММ даними повітряного спостереження було виявлено 29 танків, повідомляє прес-служба штабу ООС. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: