На Закарпатті п’яний водій в’їхав у автівку з дітьми, є постраждалі

На Закарпатті п’яний водій в’їхав у автівку з дітьми, є постраждалі
ДТП на Закарпатті

У ДТП постраждали шестеро людей

У селищі Королево Виноградівського району на Закарпатті п’яний водій на Аudі виїхав на зустрічну й зіткнувся з автомобілем Volkswagen Gоlf, у якому були маленькі діти, є постраждалі. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У результаті ДТП постраждало шестеро людей. На щастя, обійшлося без серйозних травм. Потерпілих було доставлено у Виноградівську лікарню для надання медичної допомоги.

За даними поліції, інцидент стався 14 липня ввечері. Інформацію про нього правоохоронці отримали від медиків, які розповіли про лобове зіткнення двох автомобілів.

Зіткнулися автомобілі марки Аudі-100 та Volkswagen Gоlf, у яких перебувало загалом шестеро людей, серед них і діти.

Винуватцем аварії був 30-річний водій Аudі, житель Королева. Водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем Volkswagen Gоlf іноземної реєстрації під керуванням 27-річного жителя села Олешник Виноградівського району.

У результаті ДТП тілесних ушкоджень зазнали шестеро потерпілих: обидва водії, пасажир Аudі та троє пасажирів Gоlf, серед яких двоє дітей віком 2 і 5 років. У дітей лікарі діагностували закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, забій грудної клітки. Водій та пасажири Gоlf перебувають на стаціонарному лікуванні в травматологічному відділенні районної лікарні.

Експертиза засвідчила, що водій Аudі перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом поліція розпочала розслідування. У діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження). Обставини автопригоди встановлюють слідчі. Автомобілі поміщено на спецмайданчик поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: