«Нехай щастить». Росіянина не пустили в Україну через георгіївську стрічку

«Нехай щастить». Росіянина не пустили в Україну через георгіївську стрічку
Символіка, з якою їхав росіянин, заборонена в Україні

Особі було заборонено в’їзд в Україну

У столичному аеропорту «Жуляни» через георгіївську стрічку прикордонники не пропустили росіянина. Про це інформує Державна прикордонна служба.

Відповідно до її повідомлення, інцидент стався у п’ятницю, 16 листопада, в пункті пропуску «Жуляни». Під час здійснення прикордонного контролю авіарейсу із Білорусі прикордонним нарядом було виявлено валізу, на ручці якої містилася антиукраїнська символіка, а саме – георгіївська стрічка.

Згодом було встановлено і власника валізи. Ним виявився громадянин Російської Федерації, який прибув в Україну з приватним візитом, мав зворотній квиток та достатнє грошове забезпечення.

Однак символіка, з якою їхав росіянин, заборонена в Україні. Тому особі відмовлено в перетині державного кордону та заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Нагадаємо, постановою Немирівського районного суду Вінницької області закрито провадження у справі про адміністративне правопорушення щодо священика УПЦ (МП) Дмитра Курмоярова за фактом публічної демонстрації георгіївської стрічки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: