Поліція відкрила кримінальну справу за фактом вбивства дитини у Харкові

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом вбивства дитини у Харкові
Поліція з'ясовує обставини вбивства 13-річної дівчинки у Харкові

Поліція проводить огляд місця події і з’ясовує всі обставини

Поліція Харківської області відкрила кримінальну справу за фактом убивства 13-річної дівчинки. Матір  дівчинки затримали, з нею працюють слідчі.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

Згідно з повідомленням поліції, сьогодні, 30 квітня, близько 06:00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Полтавський шлях перебуває оголена жінка. Поліцейські виявили за вказаною адресою громадянку у неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому знаходилась відрізана голова людини. Для з’ясування обставин події жінку було доставлено до Холодногірського відділу поліції.

Близько 8:25 зі служби «102» до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного мешканця села Подвірки. Він повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. У будинку чоловік мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою.

За вказаним фактом слідчі Дергачівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури. Зараз триває огляд місця події.

Жінку затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усі обставини встановлюються.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові серед вулиці поліція затримала голу жінку з ножем і відрізаною головою дитини у пакеті.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: