Ситуація в АТО: бойовики здійснили 10 обстрілів

Ситуація в АТО: бойовики здійснили 10 обстрілів
Українська військова

У результаті дій окупантів українські воїни не постраждали

У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18:00 зафіксовано 10 обстрілів українських опорних пунктів. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

Зокрема на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор вів вогонь по наших укріпленнях поблизу Талаківки. Також гранатомети окупанти застосували по оборонцях Шахти «Бутівка» та Водяного, а великокаліберні кулемети – під Павлополем і Гнутовим. Крім цього, по українських позиціях в районі Павлополя та Новотроїцького – вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку з 82 мм мінометів та гранатометів російсько-окупаційні війська обстріляли оборонців Троїцького.

Унаслідок ворожих обстрілів українські воїни не постраждали.

Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 47 обстрілів позицій наших захисників застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.

Нагадаємо, через обстріл бойовиками російсько-окупаційних військ позицій сил АТО в районі Піщевика та Павлополя із озброєння танка, на деякий час було призупинено пропуск громадян на КПВВ «Гнутове», що знаходиться у безпосередній близькості.

Днями українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення, затримали чергового бойовика російсько-окупаційних військ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: