У бунтівній колонії на Рівненщині знайшли мертвим одного із засуджених

У бунтівній колонії на Рівненщині знайшли мертвим одного із засуджених

Засуджені до обмеження волі, яких утримують у Городоцькому виправному центрі оголосили про проведення протестної акції

На Рівненщині в день проведення протестної акції у Городоцькій виправній колонії 28 січня знайшли мертвим одного із засуджених.

Про це повідомив співробітник Західного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції Мирослав Демків,.

«Зафіксована смерть одного із засуджених - його тіло виявили на сходинковому майданчику одного з корпусів. Померлий був 1986 року народження, перебував на обліку в медичній частині як епілептик. Проводиться розслідування«, - сказав він.

За словами Демківа, 28 січня засуджені до обмеження волі, яких утримують у Городоцькому виправному центрі оголосили про проведення протестної акції і не вийшли на роботу.

Як стверджують учасники акції, адміністрація установи систематично порушує їхні права на працю, отримання зароблених грошей і пересування в дозволених законом межах. Саме ж керівництво центру ці звинувачення відкидає та стверджує, що діє виключно в межах закону.

«28 січня у приміщенні їдальні центру відбулися збори засуджених з участю керівництва центру у присутності представників ЗМІ. Ініціатори акції передали свої вимоги у письмовому вигляді представникам правоохоронців. Чи вийдуть засуджені на роботу наступного дня – невідомо«, - зазначив Демків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: