У Генштабі подякували США за допомогу у створенні Центру кіберзахисту Збройних сил

У Генштабі подякували США за допомогу у створенні Центру кіберзахисту Збройних сил
Генерал-майор Родіон Тимошенко (праворуч)

«Ефективність наш центр неодноразово довів під час комп’ютерних атак на мережі Збройних сил»

Збройні сили України значно змінилися порівняно з 2014 роком. Раніше у нас не було Сил спеціальних операцій. Але останнім часом, дякуючи партнерам, зокрема зі США, створено Центр кіберзахисту Збройних сил. Про це розказав заступник начальника Генштабу, генерал-майор Родіон Тимошенко в інтерв’ю «Главкому».

«Подібні центри є в СБУ, Держслужбі спецзв’язку та захисту інформації. Ефективність та спроможність наш центр неодноразово довів під час комп’ютерних атак на мережі Збройних сил. Українські військові фахівці нічим не поступаються противнику. Якщо ми говоримо про інформаційно-психологічні операції, то у нас для їх проведення є відповідні сили і засоби», — говорить Тимошенко.

За його словами, у питаннях інформаційної безпеки українська армія використовує найсучасніші світові розробки, зокрема станції Harris, низку інших засобів передачі засекреченої інформації, які не можна розголошувати.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Заступник начальника Генштабу Родіон Тимошенко: Переходимо на стандарти НАТО навіть у харчуванні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: