Політолог про хитру тактику Тимошенко: Вона пропускає принципові голосування

Політолог про хитру тактику Тимошенко: Вона пропускає принципові голосування
Юлія Тимошенко

«Тимошенко не хоче робити фальстарту та викладати всі козирі»

Складова частина передвиборчої стратегії Тимошенко – уникати голосування з проблемних питань, щодо яких суспільна думка розколота. Такою версією поділився в коментарі «Главкому» політтехнолог Володимир Фесенко.

«Коли мова йде про якісь принципові голосування, її просто немає в залі. Тимошенко не хоче робити фальстарту, викладати всі козирі і робити кроки, які збільшать антирейтинг. Плюс Тимошенко сподівається, що якісь фактори вплинуть на зниження рейтингу Порошенка. Хоча її будуть підштовхувати до визначеної позиції зі спірних питань», - пояснив Фесенко.

Нагадаємо, останнє соцопитування КМІСу продемонструвало, що серед тих, хто буде голосувати та вже визначився з вибором, партію «Батьківщина» готові підтримати 22,5%, а бачити Тимошенко президентом бажають ще більше – 24,6%. Показники ж діючого президента та його політичної сили вимірюються вже однозначними цифрами. Звісно, це все поки віртуальні цифри, бо виборча кампанія ще не стартувала. Але попри це такі рейтинги демонструють, що вичікувальна тактика Тимошенко дає результати, в той час Порошенко, а частіше його команда, роблять помилку за помилкою. Поки ж лідерка «Батьківщини» утримує статус кандидата, що виходить до другого туру.

Читайте також матеріал «Главкома»: Рік до виборів. Як Тимошенко готується до головної битви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: