Порошенко передав «привіт» Тимошенко, яка «по закутках міжнародних форумів робить селфі»

Порошенко передав «привіт» Тимошенко, яка «по закутках міжнародних форумів робить селфі»

Президент розповів про успіхи України за останній час та дорікнув опозиції за скандальне фото Тимошенко

Президент України Петро Порошенко на своїй щорічній прес-конфереції прозвітував про успіхи, яких вдалося досягнути Україні за останній час, а також передав «привіт» опозиційним політичним силам, представники яких «по закутках міжнародних форумів роблять селфі».

«Під час минулої сесії з вересня по січень коефіцієнт корисної дії співпраці з парламентом, на мою думку, виявився дуже високим. Ухвалили пенсійну, освітню, медичну реформи, проголосували надзвичайно важливий закон по сільську медицину, проголосували кодекси і створили новий Верховний суд, він нарешті почав працювати. Дуже важливі кроки зроблені у напрямку децентралізації, що нарешті приносить перші плоди для територіальних громад», — сказав президент.

Порошенко також нагадав про старт безвізового режиму, яким вже скористалися півмільйона українців, і закликав не вірити тим, хто «пророкує» призупинення безвізу. «Це те ж коло прогнозистів, які пророчили, що нам його ніколи не дадуть», — сказав він.

Президент зазначив, що наразі проходять обговорення пропозиції «заякорити» в Конституції Європейську та Євроатлантичну інтеграцію, а також додав, що питання стосовно Національної оборони і безпеки дають йому підстави для стриманого оптимізму. Президент підкреслив, що Україні вдалося налагодити продуктивний діалог з новою американською адміністрацією.

«А тим нашим опозиціонерам, які в закутках міжнародних конференцій роблять селфі з російськими послами, я хотів би пояснити, що дипломатичні перемоги куються не тільки і не стільки в конференц-залах, а в кабінетах для переговорів», — додав Порошенко.

Нагадаємо, 16 лютого Міністерство закордонних справ РФ оприлюднило фото, на якому очільниця «Батьківщини» Юлія Тимошенко спілкується з російським дипломатом під час Мюнхенської конференції у Німеччині.

36_main_1

Нагадаємо, наразі у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» відбувається прес-конференція глави держави Петра Порошенка. Тема заходу — «Виклики – 2018».

Раніше повідомлялося, що перед початком прес-конференції соратники екс-губернатора Одеської області та колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі влаштували пікет. Декілька десятків людей прийшли до Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал». Як було видно на їх банерах, вони вимагають імпечмента президента та називають його «грабіжником».

Читайте також: Зустріч, яку чекали цілий рік. Найцікавіше з прес-конференції президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: