Порошенко покликав Макрона у гості

Порошенко покликав Макрона у гості

Крім того, сторони обговорили реалізації проектів у сфері військово-технічного та економічного співробітництва за фінансової підтримки Франції

Президент України Петро Порошенко запросив президента Франції Еммануеля Макрона відвідати Україну. Це питання обговорювалося під час зустрічі Порошенка з міністром у справах Європи і закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріаном, повідомляє сайт глави держави.

Як повідомляється, український президент висловив вдячність за незмінну підтримку Францією територіальної цілісності і суверенітету України, а також чітку позицію невизнання виборів президента Росії на території українського Криму.

«Президент Порошенко і міністр Ле Дріан обговорили ситуацію на Донбасі, зокрема, перспективи розгортання миротворчої місії ООН, яка б охоплювала всю окуповану територію України, включаючи українсько-російську ділянку кордону. Сторони підтримали важливість безпеки виконання умов Мінських домовленостей і вагоме значення продовження роботи у Нормандському форматі», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Сторони також підтримали необхідність продовження режиму санкцій проти Росії до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: