Телеканал Ахметова заморозив програму Соколової після її ефіру з Леросом

Телеканал Ахметова заморозив програму Соколової після її ефіру з Леросом
Яніна Соколова повідомила, що керівництво телеканалу «Україна 24» заморозило її проєкт

Програму «Як вам не соромно» заморожено до осені

Телеведуча Яніна Соколова повідомила, що керівництво телеканалу «Україна 24» заморозило її проєкт «Як вам не соромно» нібито через карантин. Це сталося після того, як в програмі вийшло інтерв’ю з депутатом від «Слуги народу» Гео Леросом.

«Так швидко мене ще не зупиняли. Вчора вийшов третій випуск програми «Як вам не соромно». У ньому ми говорили про некомфортне: розслідування про «Укрспирт», скорочення бюджету на культуру, освіту, молодь, спорт і соцвиплати, неспроможність влади впоратися з коронавірусом. І наприкінці увімкнувся Гео Лерос і розповів про Єрмака, його методи помсти і Денискині плівки», — написала Соколова у Facebook.

За її словами, зранку наступного дня канал повідомив про заморозку проєкту до осені, посилаючись на карантин.

Соколова невпевнена, чи проєкт вийде восени на телеканалі. Наступний випуск команда створить власними силами і покаже його на YouTube-каналі Соколової.

Нагадаємо, 29 березня нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос виклав відео, на яких брат глави Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – обговорює питання призначення на різні державні посади.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила справу через цей скандал. Провадження відкрито за фактом можливого зловживання впливом під час призначення осіб на посади до органів державної влади.

Згодом стало відомо, що ДБР порушило справу щодо нардепа Героса, який оприлюднив «плівки Єрмака».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: