Яценюк: Питання звіту Кабінету міністрів піднімається виключно з політичною мотивацією

Яценюк: Питання звіту Кабінету міністрів піднімається виключно з політичною мотивацією
Арсеній Яценюк

У «Народному фронті» вважають, що уряд і прем'єр-міністр справляються з тими завданнями, які на них покладені

Немає жодних підстав для відставки Кабінету міністрів, і вона не відбудеться. Про це заявив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на 11-му Київському безпековому форумі.

«Як можна відправляти уряд у відставку менш ніж за рік до президентських виборів? В країні повинна бути стабільність, щоб були проведені чесні та прозорі президентські вибори, продовжувався курс реформ і не було жодних ознак політичної дестабілізації», -  сказав Яценюк.

На думку політика, питання звіту Кабінету міністрів піднімається виключно з політичною мотивацією, як і тоді, коли була політична боротьба проти мого Кабінету міністрів.

Уряд і прем'єр-міністр України «справляються з тими завданнями, які на них покладені», - підкреслив він.

У фракції «Народний фронт» немає запитань ні до уряду, ні до членів уряду від «Народного фронту», - продовжує Яценюк: «Ті міністри, які делеговані до складу уряду фракцією «Народний фронт», справляються зі своїми обов’язками».

«Якщо наші партнери з Блоку Петра Порошенка вважають за необхідне змінити тих чи інших міністрів в складі уряду, це їхнє право. Відповідно до Конституції проводяться консультації на рівні фракцій, і Прем'єр-міністр України вносить до Верховної Ради України подання чи то про звільнення, чи то про призначення будь-якого члена Кабміну, яке узгоджено в рамках коаліції і має 226 голосів підтримки», - сказав лідер «Народного фронту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: