Корпорація Roshen збудувала житло для військовоcлужбовців

Корпорація Roshen збудувала житло для військовоcлужбовців
На будівництво будинку для військовослужбовців знадобилося чотири місяці та майже мільйон доларів

Корпорація збудувала будинок на 16 квартир

Найактуальнішим для військовослужбовців та членів їхніх родин залишається квартирне питання.  Розв’язати  цю проблему допомагає державі  і український бізнес. Тож корпорація Roshen  також долучилася до цієї ініціативи. І вже  перші обжиті будинки радують своїх господарів. 

Корпорація Roshen збудувала та передала головному квартирно-експлуатаційному управлінню Збройних сил України затишний двоповерховий будинок для сімей військовослужбовців, яких передислокували з Криму у 2014-му.

У будинку два під’їзди на 16 квартир загальною площею 1200 квадратних метрів. На будівництво знадобилося 4 місяці та майже 1 мільйон доларів.

«Roshen з перших днів агресії проти України, одним з перших вітчизняних підприємств включився в роботу з підтримки українських воїнів та продовжує допомагати і зараз.  Робота спрямована в різних напрямках починаючи із закупівлі предметів першої необхідності і до будівництва житла для військових. Цей будинок був першим. По-факту збудували його за 4 місяця, зважаючи на потребу потрібно було вкластись в оптимальні терміни. Зараз проект допомоги армії продовжуємо і в цьому році буде збудовано ще один такий будинок», - каже директор з розвитку соціальних проектів корпорації Roshen Ірина Пономаренко.

c_

Кожна квартири укомплектована сантехнікою, холодильником, пральною і посудомийною машиною та іншим. 

«До роботи поруч буквально кілька метрів. Тому ми і вдома майже постійно й водночас для виконання бойового завдання ми завжди на роботі. Можемо прийти додому відігрітися, виконати домашнє завдання з дітьми», - говорить військовослужбовець Валерій.

Аналогічний будинок корпорація Roshen збудує цього року у Калинівці Вінницької області.

Відомо, що компанія Roshen неодноразово надавала допомогу військовим, зокрема, в рамках благодійного проекту Nodus корпорація Roshen подбала про те, щоб тяжкопоранені українські бійці отримали повноцінне і ефективне лікування та реабілітацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: