НАБУ закрило справу про незаконне збагачення Антона Геращенка

НАБУ закрило справу про незаконне збагачення Антона Геращенка
Журналісти з’ясували, що Антон Геращенко орендує квартиру в Києві площею 200 квадратів за гроші свого тестя

Аргументом для закриття справи стала неможливість перевірити доходи тестя нардепа

Детективи Національного антикорупційного бюро не знайшли ознак злочину у справі народного депутата Антона Геращенка, який живе в квартирі, орендованій тестем-пенсіонером. Про це юристам «Тисни» (Bihus.Info) повідомили з НАБУ.

Головним аргументом для закриття справи стала неможливість перевірити доходи тестя нардепа, який стверджує, що кошти на недешеве майно - оренду квартири за три тисячі доларів на місяць та купівлю двох автомобілів, яким користується зять-нардеп, він заощадив у 1991-1996 під час роботи на ТОВ «Азов-Бюро», а також від набуття спадщини.

.jpg_39

Нагадаємо, раніше журналісти програми «Наші гроші з Денисом Бігусом»  з’ясували, що Антон Геращенко орендує квартиру в Києві площею 200 квадратів за гроші свого тестя Олексія Шамбура.

62-річний тесть до 2016-го року не отримував доходу, а після 2016-го отримав близько 270-ти тисяч гривень за підприємницьку діяльність і не міг сплачувати близько 3-х тисяч доларів щомісяця за оренду житла. Сам Антон Геращенко орендувати квартиру не міг. У декларації його дохід більше 100 тисяч гривень на рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: