Зеленський планує 31 травня зареєструвати у Раді законопроект про незаконне збагачення

Зеленський  планує 31 травня зареєструвати у Раді законопроект про незаконне збагачення
Зеленський запропонував додатковий інструмент, щоб скасувати амністію для незаконно здобутих капіталів після рішення Конституційного суду

Завтра буде внесено закон про повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення, який було скасовано Конституційним судом, - Данилюк

Секретар РНБО Олександр Данилюк заявив, що у  п'ятницю, 31 травня, президент України Володимир Зеленський внесе до Верховної ради законопроект про незаконне збагачення. Про це він повідомив в ефірі «Право на владу» на 1+1, повідомляє РБК-Україна.

«Завтра буде внесено закон про повернення кримінальної відповідальності за кримінальне збагачення, який було скасовано Конституційним судом», - заявив Данилюк.

Нагадаємо, раніше радник Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що закон про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення буде відновлено. За словами Рябошапки, Зеленський запропонував додатковий інструмент, щоб скасувати амністію незаконно здобутих капіталів після рішення Конституційного суду.

Крім того, під час церемонії інавгурації Зеленський закликав депутатів прийняти закон про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення. Тоді Зеленський наголосив, що у парламенту для цього буде 2 місяці.

Додамо, 27 лютого Конституційний суд України опублікував рішення про скасування статті Кримінального кодексу України про незаконне збагачення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: