Балашов виставив усю свою нерухомість на продаж у біткоїнах

Балашов виставив усю свою нерухомість на продаж у біткоїнах
Бізнесмен Геннадій Балашов

У криптовалюті бізнесмен бачить великий потенціал

Бізнесмен Геннадій Балашов, який здає в оренду офіси та торгує нерухомістю у центрі Києва, заявив, що виставив усю свою нерухомість на продаж у біткоїнах. Про це він повідомив у інтерв'ю «Главкому».

«Я виставив всю нерухомість у біткоїнах на продаж. Один клієнт був, поторгувався і зник. Я добре поступився. На той час біткоїн коштував $8 тис., я навіть пропонував покупцю продати нерухомість за курсом $10 тис. за біткоїн. Я ніч не спав, думав, що я дешево продаю, проте він передумав», — розказав Балашов.

Балашов підкреслює: проблема України в тому, що у нас багато говорять про біткоїни і криптовалюту, але коли ти питаєш, чи є у людини біткоїни і скільки, то з'ясовується, що у людей максимум 1 біткоїн…

Бізнесмен вважає, що це інструмент, який дуже необхідний в світі: «Багато угод можна проводити повз банки, повз державну систему. Для цього і існує криптовалюта. Я думаю, що в майбутньому всі гроші перетворяться в криптовалюту, а потреба у паперових грошах взагалі відпаде».

«В будь-якому разі, це шанс людині без відриву від роботи, домогосподарці без відриву від будинку, все-таки мати надію, що заробиш багато», — резюмував бізнесмен.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Геннадій Балашов: Найдорожчу нерухомість у мене купувала Раїса Богатирьова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: