Компанія Розенблата зірвала багатомільйонний ремонт кращої гімназії Донеччини

Компанія Розенблата зірвала багатомільйонний ремонт кращої гімназії Донеччини
Борислав Розенблат

Голова Донецької ОДА стверджує, що виконавець ремонтних робіт фактично змахлював

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський звинуватив компанію родини нардепа Борислава Розенблата у порушенні умов, які дозволили їй отримати перемогу в боротьбі за ремонт Краматорської української гімназії. В результаті план робіт було зірвано і гімназія не була відремонтована своєчасно. Про це повідомляє видання Bihus.Info.

У лютому 2017 року, при очікуваній вартості робіт 43 мільйони 475 тисяч, компанія родини Розенблатів виграла конкурс, запропонувавши 39 мільйонів 687 тисяч гривень.

«Однією з умов додаткових переваг, які вони виставили, що вони не потребують передоплати», - говорить Жебрівський.

Голова Донецької ОДА стверджує, що переможець фактично змахлював. Передоплату не вимагали під час проведення тендеру. А після перемоги на ньому - відмовились починати роботи без грошей.

«На жаль, вони дуже довго не приступали до робіт, вимагаючи від нас предоплату, яку ми не змогли здійснити, тому що угода була підписана без передоплат», - каже Жебрівський.

Тепер угоду із «розеблатівською» компанією розірвано. Але за рік вартість робіт зросла на 14 мільйонів. Наразі вона складає 53 мільйони 394 тисячі гривень.

Ще сім мільйонів компанія Розенблата буде вимагати за вже виконані роботи.

«Компанія за власні кошти, за сім мільйонів гривень, які поки що ніхто не віддав, переробила декілька видів робіт. Сім мільйонів гривень там залишилось. Ми очікуємо, що рано чи пізно нам їх повернуть», - заявив Борислав Розенблат, народний депутат (БПП).

Тож вартість робіт лише в одній гімназії, яка була кращою в регіоні і не потребувала великого ремонту, може дотягти до 60 мільйонів гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: