Гройсман прокоментував припинення програми економічного співробітництва з РФ

Гройсман прокоментував припинення програми економічного співробітництва з РФ
Володимир Гройсман

Прем'єр нагадав, що саме Росія зробила неприйнятні кроки

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що відчуває радість від того, що було в односторонньому порядку розірвано договір про економічне співробітництво з РФ.

Про це він написав у Twitter.

«Саме Росія зробила неприйнятні кроки: війна на Донбасі, економічний тиск. Тому ми розірвали програму економічного співробітництва з РФ. Наш експорт в Європу та Азію зростає. Через розрив ми стаємо тільки сильніше. Я радий, що Україна відв'язалась від російської залежності», - зазначив Грйосман.

Нагадаємо, 22 березня Кабінет міністрів України розірвав програму економічного співробітництва з Росією на 2011-2020 роки.

Зокрема, уряд зупинив дію цього документа, а також доручив Міністерству закордонних справ України в установленому порядку поінформувати уряд Росії.

Як відомо, 7 червня 2011 року прем'єр-міністри Росії Володимир Путін і України Микола Азаров підписали Програму економічного співробітництва двох країн на 2011-2020 роки.

До слова, 16 березня Гройсман заявляв, що Кабінет міністрів України готовий розірвати програму економічного співробітництва з Росією. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: