КНР обіцяє купити товарів і послуг на $40 трлн за 10 років

КНР обіцяє купити товарів і послуг на $40 трлн за 10 років
Лідер КНР заявив про намір лібералізувати іще більше телекомунікаційну, освітню сфери і охорону здоров’я

В Шанхаї почалася масштабна міжнародна виставка

Очільник КНР Сі Цзіньпін виступив із промовою на відкритті міжнародної імпортної виставки Китаю (Шанхай). Сама подія була задумана в 2017 році як спосіб Пекіну продемонструвати готовність до подальшої економічної лібералізації і готовності купляти більше іноземної продукції.

Очікується, що виставка стане постійним заходом. В промові Сі Цзіньпін відзначив, що протягом наступних 10 років КНР буде готова купити товарів на 30 трлн доларів і послуг на 10 трлн доларів в решти країн світу. Про це повідомляє гонконгське видання The South China Morning Post.

Лідер КНР заявив про намір лібералізувати іще більше телекомунікаційну, освітню сфери і охорону здоров’я. Мова йде про можливість іноземним компаніям володіти частками підприємств в відповідних сферах. Сі Цзіньпін наголосив на тому, що попит на послуги в сферах охорони здоров’я і освіти в КНР буде значним, а власне китайська пропозиція відставатиме від потреб.

Врешті решт глава КНР пообіцяв захищати іноземний бізнес, який працює на китайському ринку. Мова йде про юридичний захист – перш за все в питанні дотримання прав інтелектуальної власності. Також Сі Цзіньпін використав промову для того, щоб вкотре наголосити на позитивних сторонах глобалізації та засудити протекціонізм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: