Популярність онлайн-платежів за газ серед клієнтів «Закарпатгаз Збуту» протягом року зросла на 30%

Популярність онлайн-платежів за газ серед клієнтів «Закарпатгаз Збуту» протягом року зросла на 30%

Компанія постійно розширює перелік онлайн-сервісів оплати за газ

У вересні поточного року за допомогою онлайн-платежів майже 17 тис. споживачів газу Закарпатської області розрахувались за спожите блакитне паливо. Цей показник на 30% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Збільшення використання сучасних платіжних інтернет-платформ пов’язано із тим, що споживачі газу Закарпаття можуть розраховуватися за спожитий газ з мінімальною комісією або взагалі без такої, що також економить час, адже клієнтам не потрібно відвідувати відділення банківських установ. При цьому розмір комісії при проведенні платежу визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ «Закарпатгаз Збут».

Компанія постійно розширює перелік онлайн-сервісів оплати за газ. Цьогоріч для користувачів «Особистого кабінету» на сайті 104.ua стала доступна можливість оплати за газ через платформу MasterPass - вона стала п’ятою в загальному переліку раніше доступних: iPay.ua, Portmone, Приват24 та EasyPay.

«Можливість здійснити оплату за спожитий газ онлайн дозволяє нашим клієнтам уникнути всіх можливих незручностей, пов'язаних з чергами і витратою особистого часу, — зазначає директор ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець. – Основною перевагою онлайн-платежів є можливість розраховуватися без черг і в будь-який зручний час, незалежно від місця знаходження споживача та наявності рахунку за газ в друкованому вигляді. Все, що потрібно для оплати — доступ до мережі Інтернет».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: