Про перспективи та ризики криптовалютних бірж - на Blockchain & Bitcoin Conference

Про перспективи та ризики криптовалютних бірж - на Blockchain & Bitcoin Conference

Експерти розкажуть виступи з питань законодавчого регулювання криптовалют, застосування біткоїну в банківській галузі, технології блокчейн у держуправлінні.

23 вересня в Києві відбудеться Blockchain & Bitcoin Conference 2016. Однією з тем буде розвиток криптовалютних біржових майданчиків. У рамках секції Fintech виступатиме співзасновник і директор з продажів Draglet Бенджамін Бомхард.

Учасники експертного потоку обговорять три складові роботи криптовалютних майданчиків: розвиток, виклики та перспективи. Спікер висловить власну думку про поточний стан речей і розкаже про ризики з боку власника біржового майданчика.

Бенджамін Бомхардт – експерт у галузі криптотрейдингу та співзасновник мюнхенської Draglet (компанія розробляє і тестує софт для бірж, які підтримують цифрові валюти). Крім виступів на профільних заходах, читає лекції про біткоїн у Мюнхенському університеті прикладних наук (MUAS).

У межах експертного потоку  - також виступи з питань законодавчого регулювання криптовалют, застосування біткоїну в банківській галузі, технології блокчейн у держуправлінні.

Паралельно з потоком Pro відбуватимуться майстер-класи для розробників і освітні лекції для охочих дізнатися більше про біткоїн і блокчейн.

Конференцію заплановано на 23 вересня в конгрес-холі «Космополит». 

Подробиці та реєстрація – на сайті Blockchain & Bitcoin Conference 2016.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: