Продавець елітної нерухомості: Раніше у нас був багатий клієнт, а зараз депутатики дуже бідні

Продавець елітної нерухомості: Раніше у нас був багатий клієнт, а зараз депутатики дуже бідні
Геннадій Балашов

«Найгірший клієнт - бідний клієнт»

Відомий столичний бізнесмен Геннадій Балашов наголошує на тому, що політики, які орендують у нього нерухомість в центрі Києва, останнім часом стали набагато біднішими. Про це він заявив у інтерв'ю «Главкому».

«Ми здаємо (нерухомість – Ред.) в основному людям, які пов'язані з парламентом. Вони стали відверто біднішими. Якщо раніше у нас був багатий клієнт, то зараз - це дуже бідні «депутатики». У них ледь вистачає грошей на оренду», — говорить Балашов.

На питання, чи торгуються зараз депутати під час винаймання приміщень, бізнесмен відповідає, що з ним – ні, а з агентством - так.

«Я прихильник того, щоб тримати до кінця ту ціну, яку виставив, — пояснює Балашов. — Усі ці торги - повна нісенітниця. Є ціна на ринку. Є, як іноді здається, ціна необґрунтована, але офіс якісний. У мене, наприклад, все здано. Навіть під час кризи все було здано. Ми сильно впали в ціні, але найголовніше, щоб нерухомість не простоювала».

До речі, дехто з орендарів Балашова жалівся «Главкому», що він не хотів у жодному разі знижувати вартість оренди. Власне, саме тому їм довелося з’їхати. Цей факт бізнесмен прокоментував наступним чином:

«Може бути. Якщо у людини немає грошей платити, то навіщо вона буде «протирати» меблі? Ми все одно полюємо за заможним клієнтом. Найгірший клієнт - бідний клієнт. Чому я і кажу: «Ми не повинні ходити далі вулиці Шовковичної». Тобто на відстані п’яти хвилин від цього офісу - це наш район. Все інше - ні. Спочатку ми намагалися займатися і лівим берегом, і правим. Мороки багато, заробітку немає».

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Геннадій Балашов: Найдорожчу нерухомість у мене купувала Раїса Богатирьова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: