Renault підшуковує завод для збирання в Україні автомобілів

Renault підшуковує завод для збирання в Україні автомобілів

Renault поки не готова розголошувати деталі

Група Renault підтверджує, що вивчає різні проекти з потенційними місцевими промисловими партнерами, які стосуються локалізації збирання в Україні деяких моделей брендів групи. Про це Liga.net повідомили в прес-службі «Рено Україна» на запит з проханням прокоментувати слова прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана про можливість розміщення виробництва автомобілів групи Renault в Україні.

У зв'язку з цими намірами 18 липня відбулася зустріч з Володимиром Гройсманом, відзначили в прес-службі українського представництва Renault.

У компанії поки не готові розголошувати терміни і інші деталі проекту.

«Ми починаємо обговорення, тому ще дуже рано говорити», - відзначили в Рено Україна.

Нагадаємо, в середу 18 липня, Володимир Гройсман обговорив з керівництвом Renault можливість розміщення виробництва автомобілів в Україні. Прем'єр упевнений, що Україна може стати регіональним хабом автовиробництва.

«У нас вже є прекрасні приклади роботи підприємств, що виробляють як вузли та деталі, так і готову продукцію на український і європейський ринки. Ці виробництва відвідував особисто», - зазначив він.

У різні роки проходили переговори з десятками іноземних автовиробників на предмет організації виробництва автомобілів в Україні. В Україні хотіли відкрити свої заводи Mercedes-Benz, Hyundai, KIA, Ford, Opel, Fiat, Chrysler, Citroen, Samand, ГАЗ, IVECO, MAN і більшість китайських автовиробників. Як відзначають в асоціації Укравтопром, але всі вони пішли в інші країни, де є інвестиційний клімат, захист інвестицій, а також чітка і прогнозована позиція держави по автомобільній галузі. Свіжий приклад - рішення корпорації Geely укласти угоду з Білоруссю про будівництво автомобільного заводу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: