Рейси в Україну може запустити ще один лоукостер

Рейси в Україну може запустити ще один лоукостер

Аеропорт Чернівці веде перемовини з Blue Air

Аеропорт Чернівці веде перемовини про можливість виконання рейсів з румунською авіакомпанією лоукостером Blue Air. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію авіапідприємства.

«Тривають переговори про подальшу співпрацю з авіакомпаніями ТОВ «Янейр ЛТД» та Blue Air (Румунія)», - поінформували в аеропорту Чернівці.

За підсумками 2017 року аеропорт обслужив 48 211 пасажирів. Це в 3,8 рази більше, ніж в 2013 році, коли підприємство досягло історичного максимуму за пасажиропотоком за роки незалежності України. Найбільша кількість пасажирів у 2017 році скористалася внутрішніми рейсами - 40,2 тис. Пасажиропотік на міжнародних напрямках склав всього 7,9 тис. пасажирів. Приріст пасажиропотоку на 280,4% дозволив чернівецькому аеропорту стати лідером за цим показником у 2017 році серед усіх повітряних гаваней України.

Відзначимо, що раніше повідомлялося про те, що Blue Air в 2018 році запустить рейси з аеропорту Львів у чеське Брно.

На початку березня стало відомо, що Blue Air Moravia, «дочка» Blue Air, відклала запланований на березень запуск польотів з Брно в п'ять європейських міст, в тому числі і до Львова. Початок виконання рейсів відкладається через те, що авіакомпанії не вдалося домовитися з місцевою чеською владою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: