Біля Виставкового центру Ford збив пішохода-порушника (фото, відео)

Біля Виставкового центру Ford збив пішохода-порушника (фото, відео)

Через погодні умови гальма не спрацювали належним чином, і машина збила чоловіка

Фото: Інформатор

Пішохода госпіталізували з переломом обох ніг і травмами голови

У середу, 14 листопада, в Києві на проїжджій частині навпроти Виставкового центру сталася ДТП: автомобіль Ford Fiestа збив пішохода.

Інцидент стався близько 21:00. Про це повідомляє Інформатор.

За словами водія Ford, пішохід перебігав дорогу в недозволеному місці. Автомобіль рухався в бік станції метро «Теремки». Через погодні умови гальма не спрацювали належним чином, і машина збила чоловіка.

На місце аварії прибули поліція і «швидка». Потерпілому надали першу допомогу. За попередньою інформацією, його госпіталізували з переломом обох ніг і травмами голови.

У Ford крім водія знаходився один пасажир, вони відбулися переляком. Від зіткнення у автомобіля розбилося лобове скло. Деталі події встановить слідство.

Як повідомлялося, підземний перехід, який з’єднає станцію метро «Виставковий центр» з виходом до Національного комплексу «Експоцентр України», з’явиться уже за два рокиНаразі містяни мусять користуватися незручним шляхом. Адже, щоб потрапити до ВДНГ, слід вийти з підземного виходу, перейти вулицю регульованим наземним переходом і знову спуститися в інший підземний перехід. Дехто обирає короткий шлях – просто через проспект, чим створює небезпеку на дорозі. Як наслідок – ДТП і травмування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: