Будівельній фірмі докинули ще майже півтора мільярда на добудову «Охматдиту»

Будівельній фірмі докинули ще майже півтора мільярда на добудову «Охматдиту»

«Ріола-Модуль Лтд» є генпідрядником цього будівництва із серпня 2016 р.

ДП «Укрмедпроектбуд» 11 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ «Ріола-Модуль Лтд» добудову лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» на 1,36 млрд грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До травня 2019 р. виконають будівельно-монтажних робіт на 826,10 млн грн і поставлять обладнання на 530,81 млн грн. Протипожежні та слабкоструменеві мережі влаштує субпідрядник ТОВ «ВТП Трансекспо». Гарантійний строк на роботи становить 15 років.

Підсумкова відомість ресурсів і кошториси не опубліковані, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів з ринковими цінами на предмет можливого завищення. 

Передбачено забезпечення виконання договору в розмірі 5%. На заробітну плату піде 48,19 млн грн, тобто 4% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 1% – 12,07 млн грн. Ціна угоди на 0,5% нижча від очікуваної вартості закупівлі.

«Ріола-Модуль Лтд» є генпідрядником цього будівництва із серпня 2016 р., коли виграла відкриті торги вартістю 213,40 млн грн. Після того у 2016-2017 рр.. із фірмою за неконкурентною переговорною процедурою уклали три угоди про додаткові роботи на суму 332,05 млн грн, яка перевищувала вартість первісного тендеру.

«Ріола-Модуль Лтд» зі статутним капіталом 375 грн належить івано-франківцю Володимиру Духовичу, який раніше був партнером по ТОВ «НВО «Стальконструкція» Романа Абрамовського – колишнього заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Абрамовський у 2008-2012 рр. очолював правління будівельного ПАТ «Укрстальконструкція», яке контролювали брати Сергій і Олександр Тарути. Сергій Тарута у 2014 р. очолював Донецьку ОДА, а нині є позафракційним нардепом.

Після звільнення з компанії Тарути Абрамовський працював заступником директора «Ріола-Модуль Лтд».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: