Чоловік зустрів свій день народження в наручниках і обличчям на асфальті (відео 18+)

Чоловік зустрів свій день народження в наручниках і обличчям на асфальті (відео 18+)
Поліція скрутила буйного хулігана
Фото: Інформатор

Бешкетникові загрожує штраф або 15 діб арешту

У середу, 28 березня, близько 17:30 у Києві в Шевченківському районі сталася стрілянина. Чоловік відкрив вогонь зі стартового пістолета.

Чоловік відзначав день народження в місцевій кав'ярні на вулиці Печенізькій, 35. Добре випивши, на вулиці він вистрілив зі стартового пістолета. Люди, які почули постріл, викликали поліцію. Поліція охорони, прибувши на місце, затримала людину зі зброєю. Про це Інформатору розповіли поліцейські на місці інциденту.

Як з'ясувалося, затриманий зробив один постріл вгору. Біля бордюру валялася гільза. Поліція охорони разом з патрульними чекали слідчо-оперативну групу. До місця інциденту прибігла дружина хулігана. Каже, приготувала святкову вечерю і прийшла забрати чоловіка додому, а тут вже поліція. Як виявилося, затриманого звуть Дмитро. Йому 40 років. Попиваючи каву, він говорив дружині: «Через три хвилини я доп’ю каву і буду їх (поліцейських. – Ред.) бити»

Увага! На відео присутня нецензурна лексика:

Чоловік не скупився на образи в бік правоохоронців. Допивши свою каву, він дотримав слова і справді спробував вдарити одного з поліцейських. Правоохоронці скрутили буйного хулігана і поклали на асфальт. Дружина затриманого розплакалася, просила чоловіка подумати про сина.

Далі підтяглися друзі дебошира. Один з них не міг визначитися, ким доводиться затриманому. Представлявся то братом, то хрещеним батьком, а потім і зовсім виявився танкістом.

На місце прибула слідчо-оперативна група. Зброю вилучили. Тепер хулігану світить стаття 185 Кримінального кодексу - злісна непокора. Бешкетникові загрожує від штрафу до 15 діб арешту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: