Іноземці обчистили квартиру киян, коли ті спали

Іноземці обчистили квартиру киян, коли ті спали
Затримані за крадіжку громадяни іноземної держави

Чоловіки пошкодили захисну решітку на вікні, проникли у квартиру та забрали гроші

У неділю, 18 березня, увечері у Києву поліція затримала іноземців, які обікрали квартиру. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Близько 23-ї години черговий Дніпровського управління поліції отримав повідомлення патрульних про затримання двох чоловіків, які, ймовірно, причетні до злочину. На виклик виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, на місці правоохоронцям передали двох громадян іншої держави, 1993 та 1996 років народження. Їх опитали, а експерти вилучили речові докази.

«Під час патрулювання вулиць наряд патрульних помітив трьох підозрілих чоловіків, які перебували біля автівки. Коли незнайомці побачили поліцейських, почали розбігатися. Двох наздогнали та затримали, а третьому вдалося втекти. Згодом встановили їх причетність до крадіжки із квартири», - розповів Кузьмін.

Чоловіки пошкодили захисну решітку на вікні, проникли у квартиру та забрали гроші. Господарі, які спали у сусідній кімнаті, дізналися про крадіжку заощаджень від працівників поліції.

«Нам відомо, що іноземці прибули в Україну наприкінці лютого. Встановлюємо місцезнаходження третього фігуранта. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає до шести років позбавлення волі», - додав Кузьмін.

Як повідомлялося, поліція Києва затримала чоловіка, який повідомив про гранату у приміщенні заводу в Оболонському районі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: