Іноземці порізали ножем столичного таксиста та викрали його авто

Іноземці порізали ножем столичного таксиста та викрали його авто
Один з підозрюваних

Поліція вже затримала нападників

У Києві троє іноземців викликали таксі, після чого кілька разів ударили ножем таксиста і викрали його автомобіль. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

«На місці події правоохоронці опитали потерпілого і встановили, що чоловік привіз незнайомців за вказаною адресою. Замість оплати таксист дістав кілька ударів ножем. Після цього зловмисники залишили пораненого киянина на вулиці, заволоділи його Toyota Camry і зникли. Потерпілого з ножовими пораненнями госпіталізували до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відмічають, що оперативно передали інформацію про викрадений автомобіль всім патрулям і вже через годину поліцейську зупинили схожий автомобіль на виїзді з Києва.

«Під час відпрацювання інформації співробітники карного розшуку Святошинського управління поліції з’ясували, що до заволодіння іномарки причетні троє людей. Після встановлення їхнього місцезнаходження правоохоронці затримали правопорушників. Ними виявилися іноземці - 1982, 1986 і 1972 років народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися», – відзначили у поліції.

Зазначається, одному із затриманих інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Також внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: