Киян можуть залишити без ринка «Троєщина»

Киян можуть залишити без ринка «Троєщина»

Розпочато громадські слухання

Департаменті містобудування та архітектури інформує про початок розгляду на громадських слуханнях проекту Детального плану території промрайону «Троєщина» на вулиці Пухівській у Деснянському районі, повідомляє «Главком».

Проектом передбачається збільшення робочих місць з 8240 до 12455 осіб (на 51%), будівництво багаторівневих наземних і підземних гаражів на території одноповерхових гаражних кооперативів та на відкритих автостоянках. Розміщення кварталів нової житлової забудови поки що не передбачено. Враховано зведення одного житлового комплексу з об’єктами соціальної інфраструктури на етап 3-7 років на вулиці Крайній, 1, на будівництво якого отримані містобудівні умови і обмеження від 7 грудня 2011 року.

Передбачається також будівництво транспортної розв’язки на перетині проспекту Генерала Ватутіна з вулицями Братиславською, Миколи Драйзера та Електротехнічної. Відповідно до Генерального плану міста Києва у перспективі передбачено подовження просп. Генерала Ватутіна в напрямку міста Чернігова в обхід міста Бровари як дублера Броварського проспекту. Також буде подовження вул. Електротехнічної на ділянці від вулиці Олександра Сабурова до вулиці Марини Цветаєвої з транспортними розв’язками в одному рівні на перетинах з вулиці Олександра Сабурова та вулиці Марини Цвєтаєвої у вигляді саморегульованих кільцевих перетинів.

Експозиція проекту Детального плану території промрайону «Троєщина» розміщена у приміщенні Деснянської РДА на проспекті Володимира Маяковського, 29. Ознайомитись з томами проекту ДПТ можна в Департаменті містобудування та архітектури (за адресою: вул. Хрещатик, 32, 3-ий поверх, каб. 307) щовівторка з 13:00 до 17:00 та щоп’ятниці з 10:00 до 13:00.

Матеріали проекту детального плану території також розміщені на сайті Департаменту містобудування та архітектури.

Пропозиції можна подавати у письмовому вигляді до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м. Київ. вул. Хрещатик, 32 у термін 30 днів з моменту публікації оголошення у засобах масової інформації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: